Χάρτης / Οδηγίες

Από Αθήνα

Παίρνετε την Εθνική Οδό Αθηνών–Λαμίας και στρίβετε δεξιά στην έξοδο για Κάστρο με κατεύθυνση προς Ορχομενό. Αμέσως μετά τον Ορχομενό θα κατευθυνθείτε προς Λιβαδειά. Θα συνεχίσετε προς Δίστομο, θα περάσετε από τη Δεσφίνα και θα καταλήξετε στην Κίρρα, όπου είναι ο παραλιακός οικισμός της Ιτέας. Από εκεί θα ακολουθήσετε τις πινακίδες προς Γαλαξίδι. Η διαδρομή είναι περίπου 2,5 ώρες. Αθήνα – Γαλαξίδι: 210 χλμ.

Από Πάτρα

Περνάτε τη γέφυρα Ρίο–Αντίρριο (δρόμος με διόδια), διασχίζετε περιφερειακά τη Ναύπακτο και κινείστε προς Γαλαξίδι. Στη πορεία θα συναντήσετε τους οικισμούς Μοναστηράκι, Σκάλωμα, Μαραθιάς, Άγιος Σπυρίδων, Άγιος Νικόλας, Ερατεινή και τέλος θα φτάσετε στο Γαλαξίδι. Η διαδρομή είναι περίπου 1,5-2 ώρες. Πάτρα – Γαλαξίδι: 90 χλμ.

Από Λαμία

Από την Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στρίβετε στην Εθνική Οδό Λαμίας-Λειβαδιάς με κατεύθυνση προς Λειβαδιά. Μετά τον Άνω Μπράλλο, παίρνετε την Εθνική Οδό Μπράλλου-Άμφισσας, θα περάσετε από την Γραβιά και έξω από την Άμφισσα και θα ακολουθήσετε τον δρόμο προς Ιτέα και από εκεί θα συνεχίσετε προς Γαλαξίδι.

Άμεσο Μήνυμα

Το μήνυμα έχει σταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Όνομα: E-mail:
Μήνυμα: